Over ons

De organisatie is in handen van vier ervaringsdeskundige vrijwilligers die naast hun andere (studie)werkzaamheden lotgenotencontact mogelijk maken voor andere mensen met AD(H)D. Samen leiden we de bijeenkomsten en nemen wij besluiten over thema’s, inloopavonden, workshops, lezingen, afspraken en regels. Bij het bepalen van de thema’s maken we gebruik van suggesties van bezoekers. Wij willen uitdrukkelijk er op wijzen dat wij deze avonden op persoonlijke titel organiseren en dat wij niet aansprakelijk zijn voor adviezen die gegeven worden.

ADHD Café Maastricht werd opgericht in juni 2016. Wij organiseren maandelijkse bijeenkomsten rondom een relevant thema en streven ernaar om telkens een deskundige spreker het woord te geven. Ook proberen we te zorgen voor zoveel mogelijk afwisseling. Met gemiddeld 15 à 20 bezoekers is een avond bij ons altijd gezellig. Ook is er inmiddels een vaste kern van bezoekers die blijven komen en zien we regelmatig nieuwe gezichten.

ADHD Café Maastricht is thuiskomen, je maandelijkse dosis afleiding. Wij staan stil bij hoe het wél kan. AD(H)D en tóch Zen!


jouw café mijn café

Ons café stond in maart 2017 in de rubriek ‘Jouw café, mijn café’ van het Impuls en Woortblind magazine. Organisators Miriam en Heidi vertellen over hun ervaringen.

Lees hier de volledige tekst