Route

We houden onze bijeenkomsten in de huiskamer van The Innbetween, een rustig gelegen studentenpastoraat in hartje Maastricht. Het adres:

The InnBetween 

Capucijnenstraat 122 6211 RT Maastricht 

Openbaar vervoer

The Innbetween is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Verschillende buslijnen stoppen bij de halte ‘Frontensingel/Maagdendries’. Vanuit daar is het nog maar 5 minuten lopen naar The Innbetween. Kijk voor meer informatie op de website van Arriva Limburg.

Parkeren

De dichtstbijzijnde mogelijkheden voor betaald parkeren zijn Q-Park Entre Deux (ongeveer 5 minuten lopen) en Q-Park Frontensingel (ongeveer 10 minuten lopen).  Kijk voor meer informatie over parkeermogelijkheden in het centrum van Maastricht op de website van Maastricht Bereikbaar.

Fiets

De locatie is goed bereikbaar per fiets. De fietsafstand van station Maastricht tot The Innbetween is ongeveer 10 minuten. Ook kun je de fiets makkelijk parkeren op de binnenplaats.

Routebeschrijving

The Innbetween is de eerste keer vaak moeilijk te vinden. Het gebouw ligt namelijk een beetje verscholen. Daarom leggen we hier aan de hand van een aantal foto’s uit hoe je ons kunt vinden.

route 1

Ga aangekomen bij de Capucijnenstraat 122 deze poort in.

route 2

Vooraanzicht Capucijnenstraat 122. Ga rechtdoor.

route 3

Sla linksaf en volg de weg totdat je bij een parkeetplaats komt.

route 4

Via de deur aan de rechterkant loop je de parkeerplaats op.

route 5

Ga op de parkeerplaats linksaf en loop door deze poort.

route 6

Loop rechtdoor totdat je het bordje ‘The Innbetween’ ziet staan.